Κίνηση τώρα: Ομαλή η κυκλοφορία – Πού «κοκκινίζει» το κέντρο
Απο newsattica

Κίνηση και μποτιλιάρισμα: Χωρίς προβλήματα αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα καταγράφει ο χάρτης κυκλοφορίας της Google στο κέντρο της Αθήνας – Σε λίγη ώρα και σε στενό κύκλο και υπό αυστηρά μέτρα προφύλαξης η ορκωμοσία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής

Χωρίς κίνηση και μποτιλιάρισμα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής αυτή την ώρα, 10:30.

Σήμερα πρωί Παρασκευής, ώρα 08:30, και τουλάχιστον για μια ώρα, σημειώθηκε μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού που απομακρύνθηκε άμεσα από την περιοχή.  

Κίνηση τώρα έχουμε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ύψος του Ζαππείου Μεγάρου, μόλις μισή ώρα  πριν την ορκωμοσία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής και στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. 

«Ερημιά» στα μέσα μεταφοράς

Για δεύτερη ημέρα σήμερα ο περιορισμός των μετακινήσεων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς φαίνεται πως είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνουν οι πολίτες για να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό, καθώς η κίνηση έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικό.

Στους πιο κεντρικούς σταθμούς του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή στο Σύνταγμα και την Ομόνοια, η εικόνα είναι, ήδη από το πρωί της Πέμπτης, διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΑΣΑ κάνει λόγο για μείωση της τάξης του 15% συνολικά σε όλα τα μέσα μεταφοράς. 

Δείτε τον χάρτη κυκλοφορίας της Google, ώρα 10:30

kinisi_kedro_google_orkomosia

Πηγή: protothema.gr

ΑΤΤΙΚH

Καθυστερήσεις σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Καθυστερήσεις παρατηρούνται, από νωρίς...

Απο newsattica

ΑΤΤΙΚH

Εκτέλεσαν 60χρονο στην Καλλιθέα

Αγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τα...

Απο newsattica