Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι
Απο newsattica
Spread the love

Στο Μενίδι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, και τις αναρτήσεις του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σύγκρουση του Παύλου Πολάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ και με σκωπτικό ύφος σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως: «Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

Συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει» κατέληξε. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 5 το απόγευμα, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος για τον Παύλο Πολάκη.

ΠΗΓΗ: newsit.gr