Ιούνιος 20, 2019

Όσκαρ… Τουρισμού για το Grand Resort Lagonissi

Ως «κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας» ψηφίστηκε το Grand Resort Lagonissi, που αποκαλείται «Η Χερσόνησος», από τα World Travel Awards.

Στα World Travel Awards το Grand Resort Lagonissi απέσπασε το βραβείο του «κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας».

Η απονομή αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσημης τελετής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» (όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα World Travel Awards™) στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace, στη νήσο Μαδέιρα της Πορτογαλίας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 8 Ιουνίου 2019 .

Η βράβευση ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας των επαγγελματιών Τουρισμού και κοινού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 26ων ετήσιων World Travel Awards™.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν αναγνωρισθεί διεθνώς, από το 1993, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον τομέα του Τουρισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Grand Resort Lagonissi ανακοίνωσε ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η βράβευση για το ξενοδοχείο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη φιλοσοφία της εταιρείας, να υπηρετούμε με αφοσίωση τις αρχές της υψηλής φιλοξενίας των επισκεπτών μας».

Πηγή: athensvoice.gr

Related articles

Νέα αίθουσα «Village Kids» στα Village Cinemas Φαλήρου

Η βόλτα στο σινεμά είναι πρωτίστως διασκέδαση, και για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου μπορεί να εξελιχθεί σε αληθινή εξόρμηση. Αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία εξασφαλίζουν οι ευρύχωρες εξοπλισμένες με άνετους καναπέδες αίθουσες «Village Kids», οι οποίες προσφέρουν στα παιδιά αλλά και στους γονείς, την ευκαιρία να δουν ταινίες με τον πλέον απολαυστικό τρόπο. Οι ειδικά διαμορφωμένες […]

Χουάν Κάρλος: Η εξορία, ο γάμος στην Αθήνα, τα σκάνδαλα διαφθοράς και η κρυφές ερωμένες

Ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος υπήρξε βασιλιάς της Ισπανίας από το 1975, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σήμερα 2 Ιουνίου θα αποσυρθεί πλήρως από τη δημόσια ζωή, πέντε χρόνια αφότου παραιτήθηκε από τον θρόνο. Προσωπικότητα αμφιλεγόμενη, λάτρης του γυναικείου φύλου, δεινός ιστιοπλόος και σκιέρ (το 1972 έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα του Μονάχου στην κατηγορία σκαφών «Dragon»), ο […]

Leave a Reply

avatar