Σεπτέμβριος 20, 2019

Όσκαρ… Τουρισμού για το Grand Resort Lagonissi

Ως «κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας» ψηφίστηκε το Grand Resort Lagonissi, που αποκαλείται «Η Χερσόνησος», από τα World Travel Awards.

Στα World Travel Awards το Grand Resort Lagonissi απέσπασε το βραβείο του «κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας».

Η απονομή αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσημης τελετής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» (όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα World Travel Awards™) στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace, στη νήσο Μαδέιρα της Πορτογαλίας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 8 Ιουνίου 2019 .

Η βράβευση ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας των επαγγελματιών Τουρισμού και κοινού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 26ων ετήσιων World Travel Awards™.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν αναγνωρισθεί διεθνώς, από το 1993, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον τομέα του Τουρισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Grand Resort Lagonissi ανακοίνωσε ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η βράβευση για το ξενοδοχείο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη φιλοσοφία της εταιρείας, να υπηρετούμε με αφοσίωση τις αρχές της υψηλής φιλοξενίας των επισκεπτών μας».

Πηγή: athensvoice.gr

Related articles

Τι να κάνεις το καλοκαίρι στην Αθήνα

Τι να κάνεις το καλοκαίρι στην Αθήνα: Από μουσικές δράσεις έως υπαίθριο θερινό σινεμά αλλά και βουτιές σε συνδυασμό με εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης Χαλαρή διάθεση, δημιουργικές δράσεις, μουσικές εκδηλώσεις, υπαίθριο θερινό σινεμά σε γνωστές κι άγνωστες γωνιές της πόλης, δροσερές βουτιές σε συνδυασμό με εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και φυσικά πολλή διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους […]

Πανσέληνος απόψε και ορατή έκλειψη σελήνης!

Η πανσέληνος του καλοκαιριού είναι ακόμα ένας λόγος για να μείνουμε αργά το βράδυ έξω, σε κάποια παραλία ή να κάνουμε βόλτα στην Αθήνα, την Πλάκα, τα σοκάκια ενός νησιού. Πανσέληνος απόψε και αν το επιτρέψει ο καιρός και η κακοκαιρία Αντίνοος το φαινόμενο θα είναι ορατό από τη χώρα μας και μάλιστα θα συνδυαστεί […]

Leave a Reply

avatar