Δεκέμβριος 11, 2019

Προσάραξη τουριστικού σκάφους στον Άγιο Κοσμά – Μεταφέρθηκε στη μαρίνα Αλίμου

Ενημερώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για προσάραξη του Ε/Π-Τ/Ρ “ΜΙΔΑΣ” Ν.Π. 12291, με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες, σε άκρο της θαλάσσιας περιοχής Αγίου Κοσμά και συνέχιση πλεύσης του σκάφους με ιδία μέσα στη μαρίνα Αλίμου.

Άμεσα στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στη μαρίνα Αλίμου, όπου το “ΜΙΔΑΣ” προσδέθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους , μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι- Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια

Κακός θα είναι και σήμερα ο καιρός, καθώς αναμένονται βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλάζι. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα είναι μάλιστα έντονα, κυρίως στη βόρεια και την δυτική Ελλάδα, αλλά από το μεσημέρι θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η ΕΜΥ εξάλλου εξέδωσε και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για σήμερα και αύριο, […]

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τον Δεκαπενταύγουστο

Όπως φαίνεται και από τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία κινδύνου 4) για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Πολύ υψηλός κρίνεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας. Όπως φαίνεται και από τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία […]

Leave a Reply

avatar