Αύγουστος 20, 2019

Προσάραξη τουριστικού σκάφους στον Άγιο Κοσμά – Μεταφέρθηκε στη μαρίνα Αλίμου

Ενημερώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για προσάραξη του Ε/Π-Τ/Ρ “ΜΙΔΑΣ” Ν.Π. 12291, με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες, σε άκρο της θαλάσσιας περιοχής Αγίου Κοσμά και συνέχιση πλεύσης του σκάφους με ιδία μέσα στη μαρίνα Αλίμου.

Άμεσα στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στη μαρίνα Αλίμου, όπου το “ΜΙΔΑΣ” προσδέθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους , μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Νέα στάση εργασίας την Δευτέρα

Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ Σε στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας θα προχωρήσουν τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.  «Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς διαμαρτυρόμαστε και εκφράζουμε την αντίθεση μας και τις τεκμηριωμένες ανησυχίες μας, για την συνεχιζόμενη κατεύθυνση μεθόδευσης για απαξίωση των […]

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου – Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 28 απόπλοι πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, 16 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο – Την Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 31.528 επιβάτες  για διάφορα νησιά του Αιγαίου Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου του […]

Leave a Reply

avatar