Βαρουφάκης για το πόθεν έσχες: Είναι τιμή μου να δηλώνω μεγάλα εισοδήματα και να πληρώνω φόρο
Απο newsattica

Τη δική του απάντηση στα σχόλια που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες έδωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μέσα από το Τwitter.

Ετσι, μετά τον χαμό που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πόθεν έσχες του κ. Βαρουφάκη, εκείνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι τιμή του να δηλώνει μεγάλα ξένα εισοδήματα από τα βιβλία και την εργασία του.

«Τιμή μου που δηλώνω μεγάλα ξένα εισοδήματα από τα βιβλία και την εργασία μου. Ακόμα μεγαλύτερη ότι από αυτά πληρώνω μεγάλο φόρο στο Δημόσιο μας: 147.592€ το 2016 και 295.926€ για το 2017. Ξέρετε άλλο πολιτικό που κάνει μεγάλη εισαγωγή συναλλάγματος & δεν έχει εξάγει ούτε 1€;», έγραψε.

Η ανάρτηση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στο twitter

Υπενθυμίζεται ότι και βράδυ της Πέμπτης ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω δήλωσης του είχε απαντήσει ξανά για το πόθεν έσχες του που δόθηκε στη δημοσιότητα, αφήνοντας αιχμές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, του οποίου πόθεν έσχες είναι εξίσου εντυπωσιακό αφού περιλαμβάνει καταθέσεις, μετοχές και ακίνητα.

«Το λογαριασμό στην Ελβετία τον έχω για να πληρώνω το φόρο στον Ευκλείδη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Πηγή: iefimerida.gr